Karanfilin Zayıflatan Etkisini 1 Haftada Farkedin

Zayıflamaya yardımcı bazı besinler diyet listelerinde olmasa bile kilo verme döneminizde imdadınıza koşabilir. Her gün içtiğiniz suyun içine atacağınız karanfille de 7 günde 3 kilo birden verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu düzeni aksatmamak...

22.03.2019-09:17 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-09:04) Karanfilin Zayıflatan Etkisini 1 Haftada Farkedin

Fazla kilolar yaşam enerjimizi düşürüp kendinize olan güveni zedeleyebilir. Diyet programlarına da sadık kalan kişiler değilseniz, hergün hazırlayacağınız karanfilli su ile yağ yakabilir kilo verebilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler.

ZAYIFLATAN KARANFİLLİ SU

Malzemeler; 1 adet çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı karanfil, 1 yemek kaşığı zencefil kökü, 2 su bardağı içme suyu yeterli olacaktır. 

KARANFİLLİ SU NASIL YAPILIR?

Diyet listelerinin vazgeçilmezi haline gelen çubuk tarçını demliği içerisine koyun daha sonra zencefil kökünü de ekledikten sonra 1 su bardağı kadar içme suyu doldurup 1 yemek kaşığı karanfil ilave edip demleyin. Bu karışımı 7 gün boyunca her sabah ve akşam besin tüketmeden yarım saat kadar önce içiin. 

KARANFİLİN FAYDALARI NELER?

Ağız içi kokusunu gidermede akla gelmesiyle beraber aynı zamanda diş etlerini güçlendirmede oldukça etkilidir. Karanfil stres ve sinir durumlarında tüketildiğinde özellikle rahatlatıcı etkiside bulunmaktadır. Mikropları temzilemesiylede popüler olan karanfil boğaz enfeksiyonlarına karşı oldukça etkilidir.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal