Karaciğeri Temizleyen Sebze Suyu Tarifi

Karaciğeri temizlemenin en güzel yollardan biri de sebzelerden faydalanmak. Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan karaciğeri toksinlerden temizlemek için neler yapmak gerekir gelin birlikte bakalım.

22.11.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-14:19)

Vücudumuz için en önemli organlarımızdan biri olan karaciğer, vücudu bütün zararlı maddelerden arındırmakla görevlidir. Bilhassa vücudunuzdaki fazla toksinleri atmanız için karaciğeri temizlemeniz şart. Bu çorba ile karaciğerinizi koruyabilirsiniz.

YULAF, ZENCEFİL VE KARANFİL

Kereviz, arındırıcı özelliği sayesinde, en ideal sebzedir. Sadece karaciğer ve safra kesesi fonksiyonlarını iyileştirici özellikte değildir, aynı zamanda, her türlü arındırıcı tedavi için mühim rol oynayan böbrekleriniz için de oldukça yararlıdır. Ayrıca , sebze suyunuza güzel bir aroma verir.

Ek olarak bu sebze suyu, yulafın lif içeriği ve sebzelerin protein içeriği ile beraber, vücudunuzu toksinlerden arındırır. Son olarak, bir tutam zencefil, vücudunuzun yağları sindirebilmesini  sağlar böylelikle karaciğerinizin görevini hafifletmiş olursunuz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal