Kanserin 4. Aşamasından Bu Meyve İle Kurtuldu

Meme kanseri olan 41 yaşındaki Havva İnanç, internette yaptığı araştırmalar ile keşfettiği bu meyve ile kanserin 4. Aşamasından kurtuldu.

17.10.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-10:17)

Mor çilek olarak bilinen bu meyve ile meme kanserinin en son aşamasında kurtuldu. Şimdilerde diğer ülkelere ihracat bile yapıyor.

KANSERİN 4. AŞAMASINDAN BU MEYVE İLE KURTULDU

Aksaray’ın Eskil ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki Havva İnanç, yakalandığı meme kanserinin ardından tıbbi aromatik ve şifalı bitkiler büyütme kararı aldı. Bir zaman tohumları toplayan İnanç, ilçede yer alan tarlasında öncelikle safran bitkisi yetiştirerek çöl toprakları olarak isimlendirilen yerde yetiştiricilik yapılabildiğini fark edince ardından enginar yetiştiriciliğine geçti. Meme kanseri olan ve savaşından hiç vazgeçmeyen İnanç, internette yaptığı araştırmalar ile kansere, şeker hastalığına ve sedef hastalığına iyi gelen mor çilek yetiştiriciliği yapmaya karar verdi. Tarlasına mor çilek yetiştirmeye başlayan İnanç, mor çilek üretimini de başarırken, aynı vakitte kendi tedavisi için de kullandı. Meme Kanserinin dördüncü evresinde olan İnanç, organik olarak büyüttüğü mor çilek ile kendini tedavi ederek meme kanserini yenmeyi başardı. Ardından organik mor çilek yetiştiriciliğini daha da geliştiren İnanç, şimdi Türkiye’nin yanı sıra Rusya ve Çin’e de satıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal