Kansere Karşı Çelik Görevi Görüyor

Işkın otu, sağlık açısından oldukça faydalı bir besindir. Birçok sağlık sorununa destek olan ışkın otu vitamin ve mineraller açısından oldukça zengindir. En önemli faydası ise kansere karşı oldukça etkili bir kalkan oluşturmasıdır. Sizin için ışkın otunun merak edilen faydalarını bir araya getirdik...

29.06.2020-14:43 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-14:36) Kansere Karşı Çelik Görevi Görüyor

Halk arasında uçkun ve yayla muzu olarak da bilinen ışkın otu, sağlık açısından faydalı olan besinlerin başlarında gelir. Işkın otunun içeriğinde A, B1, B2, E ve K vitaminleri bulunmakta. Özellikle kanserle mücadelede yaygın olarak kullanılan ışkın otunun merak edilen faydalarına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte ışkın otunun bilinmeyen faydaları...

SİNDİRİMİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Işkın, mide ve bağırsaklarda oluşan gazın giderilmesini ve sindirimin rahatlatılmasını sağlar. Ayrıca mide duvarını koruyarak yara oluşumunun önüne geçer. Mide asidinin dengelenmesini sağlayarak yemek borusu kanserine yakalanma riskini azaltır.

KANSERLE SAVAŞIR

Hücrelerin yenilenmesinde önemli bir rol oynayan ışkın otu, özellikle lösemi ve kanser ile mücadelede eden kişiler tarafından tüketilmesi önerilen bir bitkidir.

HASTALIKLARA BİREBİR

Işkın otunun mucizeleri bunlarla sınırlı kalmayıp grip, böbrek rahatsızlığı, yorgunluk, uykusuzluk, ateşli hastalıklar, stres gibi rahatsızlıklarında tedavi edilmesine yardımcı olur.

ASTIM VE NEFES DARLIĞINA İYİ GELİR

Işkın otu, kaynatılıp suyu içildiği zaman astım ve nefes darlığının yanı sıra sürekli olan öksürüğe de fayda sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal