Kalp Hastalıklarına Sebep Oluyor!

Bitki çayları hastalıkların şifası olarak gösterilse de tüketiminde dikkatli olmak gerekiyor. Aksi takdirde zayıflama çayları kalp hastalıklarına sebep olabiliyor.

08.01.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-10:54)

İç Hastalıkları ve Fitoterapi Bilim Uzmanı Dr. Mehmet Emin Erdem, zayıflama bitki çaylarının göründüğü kadar masum olmadıklarını belirtiyor.

ZAYIFLAMA BİTKİ ÇAYLARININ ZARARLARI

İç Hastalıkları ve Fitoterapi (Bitkiler ve doğal ürünlerle tedavi) Bilim Uzmanı Dr. Mehmet Emin Erdem, hastalıklardan korunmak, özellikle zayıflamak için kullanılan kulaktan dolma bilgiler ile içilen bitki çaylarının, bazı hallerde yarardan çok zarar verdiğine dikkat çekti. Sosyal medya hesaplarından tanıtımını yapılan, zayıflama çayları ya da türlü bitkisel çaylar göründüğü kadar masum olmayabilir. Bazı hallerde kaçak şekilde satışı yapılan bu ürünlerin içinde emniyet kuvvetleri yaptığı tahliller neticesinde, "çay ve bitkisel zayıflama ürünleri" içinde psikolojik tedavide ve zayıflama ilacı şekilde hekim kontrolünde kullanılan; yüksek doz alımında, kalp ve damar sistemini tahrip eden "sibutramin" olduğu ortaya çıkması haberler de de büyük yer buldu.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal