Jilet Kesiklerine Ne İyi Gelir?

Jilet kesiklerine ne iyi gelir? Jilet kesiği çok sık görülen durumların başında geliyor. Özellikle tıraş olurken ya da vücut temizliğini yaparken aniden görülmesi mümkün. Bunun akan kanını dindirmek ve pansuman ile müdahalede bulunmak çok zor değil. En çok merak edilen konu ise bu izlerin nasıl geçeceğidir.

09.06.2020-13:50 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-13:46) Jilet Kesiklerine Ne İyi Gelir?

Jilet kesiklerine ne iyi gelir? Jilet kesiği çok sık görülen durumların başında geliyor. Özellikle tıraş olurken ya da vücut temizliğini yaparken aniden görülmesi mümkün. Bunun akan kanını dindirmek ve pansuman ile müdahalede bulunmak çok zor değil. En çok merak edilen konu ise bu izlerin nasıl geçeceğidir. İşte bunun yanıtını alabilmek için hemen haberimizi okuyun.

Jilet Kesikleri Neden Oluşur?

  • Jilet kesiklerini birden çok nedeni vardır.
  • Bunların başında ise dikkatsizlik gelir.
  • Son derece yanlış kullanımdan dolayı da birtakım sorunların ortaya çıkması mümkündür.
  • Bunun yanı sıra jiletle yaralama gibi istenmeyen durumlar da söz konusu olabilmektedir.

Nedeni ne olursa olsun bu sorunun doğal yollarla çözümünün önünde bir engel yoktur.

Jilet Kesiklerine Doğal Tedavi İmkanları Var mı?

  • Jilet kesiklerine ne iyi gelir: En dikkat çekici ve en çok tercih edilen besinlerin başında her daim patates geliyor. Bunun içinde yer alan birden çok ve farklı özellikleriyle öne çıkan maddeler var. Bundan dolayı her daim patates en iyi antioksidandır. Bunu kullanmak basittir. İlk olarak patatesi kesin. Bunun soyulması da lazım. Çiğ bir biçimde bunun yaranın üstüne koymak yeterli olacak. Belli bir süre kadar yani 30 dakika bekletmek şarttır.
  • Jilet kesiklerine iyi gelen daha farklı ürünlerin de söz konusu olması büyük bir şans. Elma sirkesi bunların içinde dikkat çekmekte. Bunun birden çok faydası var. Üstelik sağlık problemlerinin hatırı sayılır bir kısmında kullanılıyor. Bunların içinde jilet yarası da var. Kullanımı çok basit. İlk olarak hem kaliteli hem de saf bir elma sirkesini alın. Bunun ardından yeteri kadarını hemen yaranın olduğu yerin üstüne dökün. Daha sonra çok hızlı olmamak kaydıyla masaj yapın. Bunu çok iyi bir biçimde yedirmek gerekiyor. Birkaç defa daha bunu tekrarlamak şart. Özellikle kurumasının ardından yine gerçekleştirin. Sonrasında ise bu izden en kısa süre içinde kurtulabilirsiniz.
  • Jilet kesiklerine ne iyi gelir: C vitamini denildiği zaman akla gelen ilk ürün olan limon, hem yaraların hem de kesiklerin iyileştirilmesinde en çok kullanılan besinlerden birisidir. Çünkü birden çok vitamin içerir. Bu şekilde bağışıklık sistemini güçlü bir hale getirir. Bunun uygulanması da çok basit. İlk olarak bir limon alın. Bunu güzel bir biçimde yıkayın. Daha sonra kesin ve suyunu çıkarın. Bunun içine hiçbir katkı maddesi katmadan yaranın üstüne koyun. Hatta bunu çok yavaş bir biçimde ve masaj yaparak gerçekleştirmek şarttır. Genellikle yarım saat kadar bu şekilde beklenmesi tavsiye edilir. Son olarak soğuk su ile yıkayın.

Jilet kesiklerine ne iyi gelir: Buna ek olarak bal ve karbonattan oluşan karışımı da bunun için her daim kullanmak mümkündür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal