Jandarmadan Kovid-19'a Dikkat Çeken Proje

Muğla’nın Kavaklı ilçesi ve mahallesinde yaşayan vatandaşlar koronavirüs salgınından en az şekilde etkilenmek için ‘Maske ile hayatta kal’ projesini hayata geçirdi.

27.11.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 27.11.2020-16:04) Jandarmadan Kovid-19'a Dikkat Çeken Proje

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi ve mahallesinde yaşayan vatandaşlar kontrollü sosyal hayat döneminde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en az şekilde etkilenmek için tüm tedbirlerin en üst seviyeye çıkarılması, vatandaşlara toplumsal farkındalık oluşturarak hastalığın yayılmasını engellemek, ölüm oranlarının en aza indirilmesi için ‘Maske ile hayatta kal’ projesi başlatıldı.

Kavaklıdere Kaymakamlığı’nın oluru ile başlatılan proje süresince Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ve Asayiş Timleri marifeti ile Kavaklıdere ilçesi ve mahallelerinde ‘Maske ile hayatta kal’ yazılı 3 bin adet maske temin edildi. Maskeler yol kontrollerinde, parklarda, bahçelerde, kamu kurum ve kuruluşlarda, pazarlarda, camilerde vb. yerlerde vatandaşların kullanması için dağıtılarak halkın koronavirüse karşı daha sıkı tedbirler alması sağlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal