İdeal Kiloya Ulaşmanın 7 Kalıcı Yolu

İdeal kiloya ulaşmak için beslenme düzeni önemlidir. Hayat düzeninizi değiştirerek ideal kiloya ulaşmak mümkün. Uzmanların ideal kiloya ulaşmak verdiği önerileri sizin aşağıda maddeler halinde derledik.

28.10.2019-11:59 - (Son Güncelleme: 28.10.2019-12:01)

Kadınlar kilo vererek ideal görünüme kavuşmayı hayal eder. Ancak ideal görünüme ulaşmak için sağlıklı kilo vermek gerekir. Sağlıklı verilen kiloyu koruyarak hep aynı kiloda kalmak irade gerektirir. Sağlıklı kilo vererek ideal kilonuza ulaşmak için uzmanların önerdikleri aşağıdakileri yöntemleri sizin için derledik.

İDEAL KİLOYA ULAŞMAK İÇİN BUNLARI YAPIN

Yemeği iyice çiğneyin: Tokluk hissini 20 dakika sonra hissedilir. Yemeğinizi yavaşça çiğneyerek yiyin.
Karbonhidrat tabağınızı azaltın: Tabağınıza eklediğiniz pilav, makarna, gibi karbonhidratı fazla olan yiyecekleri azaltın.

Kahvaltı etmeden evden çıkmayın: Vücut en çok sabah kahvaltısına ihtiyaç duyar. Öğle yemeğini çok yememek için kahvaltı öğünü atlamayın.

Öğün atlamamaya özen gösterin: Uzmanlar günde 6 ya da 8 öğün beslenilmesi gerektiğini söylerler. Ara öğünleri atlamayarak yağ yakımını hızlandırabilirsiniz.

Sık sık su için: Uzmanlar günlük 2-3 litre su içilmesinin beden sağlığı için şiddetle önermektedir.


Spor yapmaya özen gösterin: Spor birçok olumsuz özelliği üzerinizden atmak için bir nevi antidepresan özelliği gösterir.

Geç saatlerde yemek yemeyin: Vücut saat 7’den sonra yediklerini sindirmekte zorlanır. Geç saatlerde yediğiniz yemek vücudunuzun çalışmasına sebep olur. Bu yüzden diğer sabah yeterince dinlenemeden güne başlayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağıya kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal