Huzursuzluğun Nedeni Bu Besini Az Tüketmek!

Uzmanlar mutlu ve sağlıklı yaşamın sırrının cevizde olduğunu söylüyorlar. Cevizde hangi vitaminler var? Cevizin faydaları nelerdir? Hangi yaşlarda cevizi çok sık tüketmek gerekir? İşte cevizle ilgili merak ettikleriniz.

09.10.2019-16:18 - (Son Güncelleme: 09.10.2019-15:57)

Sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat sürmenin cevizle mümkün olduğunu belirten uzmanlar cevizdeki omega 3 vitamininin beyin besini olduğunu dile getiriyor. 

HUZURSUZLUĞUN NEDENİ OMEGA 3 EKSİKLİĞİ

Omega 3'ün aile huzuruna dahi etkisi olduğunu savunan Prof.Dr. Seyit Mehmet Şen, "Bir çalışma yapılsa. Evde huzursuzluk çıkaran, ailesiyle sürekli kavga eden birkaç kişiye 3 ay gibi belli süre günde 30 gram ceviz yedirilse görülecektir ki o kişinin evde eşine karşı tutumu değişecektir çünkü bunun sebebi omega 3 eksikliğidir" yorumunda bulundu.

SOFRADA EKSİK ETMEYİN

Şen şöyle deva etti; Hanımlara ve beylere şunu söylüyorum: İlk soracakları şey şu olmalı, 'Sofrada ceviz var mı?' Sofranızdan cevizi noksan etmeyin. Çocuklarımıza muhakkak düzenli olarak ceviz yedirin. Ceviz yetişen bir beldede büyüyen çocukların üniversite sınavlarında çok başarılı olduğu görülmüştür.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal