Her Yaştan İnsanın Tüketmesi Gereken Kas Güçlendirici Karışım

Özellikle belli bir yaşın üzerindeki kişilerde kemikler zayıflamaya ve kaslar güçsüzleşmeye başlar. Kemikleri güçlendirmek için illa da ilaca sarılmayın. Ek ya da ana tedavi olarak, diğer doğal yöntemlerden faydalanabilirsiniz. İşte kemikleri ve eklemleri kuvvetlendiren doğal karışım tarifi...

30.07.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-12:14) Her Yaştan İnsanın Tüketmesi Gereken Kas Güçlendirici Karışım

Vücudun iskeleti kemiklerin ve eklemlerin zarar görmemesi için herhangi bir hastalığa dikkat etmek, günlük aktivitelerin etkilenmemesi veya durumun zamanla daha da kötüleşmesini önlemek için oldukça önemlidir. Bu sayede, hayat kalitenizde herhangi bir sınırlama veya azalmanın oluşmasını önlemiş olursunuz. İşte kemikleri ve eklemleri kuvvetlendiren, lezzetli olduğu kadar doğal olan tarif.

KEMİK GÜÇLENDİREN KARIŞIM

Malzemeler:

2 yemek kaşığı kabak çekirdeği, 2 yemek kaşığı susam, 2 yemek kaşığı aromasız jelatin, 5 yemek kaşığı keten tohumu, 3 yemek kaşığı kuru üzüm ve 1 bardak bal.

Hazırlanışı:

Öncelikle kabak çekirdekleri blendırdan geçirin, sonrasında jelatini, üzümleri ve balı ilave edin. Tamamıyla pürüzsüz bir karışım elde edene dek malzemeleri 2 veya 3 dakika blendırdan geçirin. Hazır olduğunda bu karışımı kapaklı bir kaseye koyun ve buz dolabında muhafaza edin.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal