Her Sabah Poğaça Yiyenler Dikkat

Her sabah kahvaltı da poğaça yemek en büyük kahvaltı sorunlarından biridir, çoğu kez mecburiyetten yenir diyebilirim. İşe, okula, dershaneye giden çoğu insanın istemeden de olsa tükettiği gıdadır.

05.04.2018-18:01 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-18:05) Her Sabah Poğaça Yiyenler Dikkat

Her sabah kahvaltı da poğaça yemek en büyük kahvaltı sorunlarından biridir, çoğu kez mecburiyetten yenir diyebilirim. İşe, okula, dershaneye giden çoğu insanın istemeden de olsa tükettiği gıdadır. Sabahları poğaça yemenin zararlarını öğrendikten sonra kahvaltıda poğaça yemenin az bilinen zararları haberimizin detayında saklı, işte sabahları poğaça yemenin az bilinen zararları…

Sabahları Poğaça Yersek Ne Olur?

İş hayatında sürekli koşuşturma içerisindeyiz. Sabah zar zor kalkıp ecele bir şekilde hazırlanıp kendimizi dışarı atıyoruz. Dakikalar hatta saniyeler bile önemli. Bu yoğunlukta beslenmeye gerekli önemi vermiyoruz.

Günün en önemli öğünü hiç şüphesiz kahvaltıdır. Beslenme uzmanlarının tamamının çoğu kahvaltının asla geçiştirilmemesi gereken bir öğün olduğu yönünde. Güne başlarken doğru düzgün şeyler yiyip enerji toplamak gerekirken pastaneden aldığımız yağlı poğaça börekleri tercih ediyoruz. Elbette, kahvaltı yapmak kadar sabahları ne yediğinizde önemli bir poğaça yediğimizde çok hareket etmek zorundayız. Bir poğaçanın vücudumuzun yakması için tempolu 7 bin adım atmamız gerekiyor. Bunuz yapmak sizi ürkütüyorsa uzmanların önerdiği üzere sebze, meyve, zeytin, küçük parça peynir ve bir dilim kepekli ekmek ile kahvaltı yapabilir, güne zinde sağlıklı bir şekilde başlayabilirsiniz. Bu yağları yakmak ise büyük bir çaba gerektirdiğinden alınan yağlar vücutta depolanıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal