Günün Stresinden Rahatlatıcı Banyo Kürü ile Kurtulun

Günün yorgunluğunu ve stresini bir kenara bırakıp eve geldiğinizde kendinizi doğru duşa atanlardan mısınız? Rahatlamanıza yardımcı olacak banyo kürleri ile kendinizi şımartmak hakkınız. İşte keyfinizi yerine getirecek banyo kürü tarifleri.

27.05.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-11:37)

Hem bedeninizi hem ruhunuzu rahatlatacak vücudunuzu canlandıracak ve yeni güne hazırlayacak harika bir kür tarifi.

VÜCUDU UYANDIRAN TARÇIN KÜRÜ  

Günlük hayatta yemekelrde kullandığımız tarçını banyoda vücudunuzu rahatlatmak için de kullanabilirsiniz. Tarçının vücudu uyandırıcı ve dinlendirici özelliği ile 3 çubuk tarçın, aroma takviyesi ile de 4 veya 5 damla kadar portakal yağı damlatın.

Yapılış aşaması; Yaklaşık 10 dakika kadar 1 litre sıcak suda tarçınlarınızı demleyin. Ardından küvetinize veya son duş suyunuza karışımı ilave edin.

RAHATLATMAYA YARDIMCI SÜT KÜRÜ  

Cildi güzelleştirici etkisi sayesinde süt ve bal bir çok kişisel bakım ve temizleyici maskenin içinde bulunuyor. İpeksi bir dokunuş için ılık suya 1 veya 2 bardak sür ve yarım bardak bal koyup iyice karıştırın ardından iyice çalkalayın. Çalkalama işlemi bitikten sonra küvetin içerisine boşaltın. Bir kaç dakika gözlerinizi kapatıp vücudunuzu süt banyosunun içerisinde sakinleştirin.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal