Günlük Vitamini Karşılıyor Cinsel İsteği Artırıyor! Bıldırcın Yumurtası Dertlere Deva!

Padişahların gıdası olarak da bilinen bıldırcın yumurtası, sağlığa olan önemli katkıları ile biliniyor. Vücuttaki pek çok etkisinin yanında, kansızlığa da iyi gelen bıldırcın yumurtası aynı zamanda cinsel isteği de artırıyor. Peki bıldırcın yumurtası nasıl ne kadar tüketilmeli?

31.05.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-16:02)

Çocukların çok sevdiği bir yumurta olan ve içeriğindeki yoğun protein oranı ile oldukça sık tercih edilen bıldırcın yumurtasın insan sağlığı üzerine etkileri şu şekilde sıralanıyor ;

BILDIRCIN YUMURTASININ YARARLARI  

  • Bıldırcın yumurtası vitamin açısından bir hayli yüksek değerlere sahiptir. Günlük B1 vitaminin 0'ını karşılamasının yanında, günlük alınması gereken protein miktarının da 'ünü karşılamaktadır.
  • Akut bronşit, üst solunum ve akciğer enfeksiyonları gibi hastalıklarda iltihap sökücü özelliğe sahip olan bıldırcın yumurtası, aynı zamanda balgam sökücüdür.
  • Ses sanatçıları tarafından sık sık tercih edilen bıldırcın yumurtası, gırtlak bölgesini yumuşatmasıyla bilinir, ses telleri üzerinde de onarıcı etkiye sahiptir.
  • Demir açısından oldukça zengin olan bıldırcın yumurtası, anemi denilen kansızlığa karşı oldukça etkili. Kalp ve damar yollarını açması ile de, kalp sağlığı üzerindeki birçok olumlu etkiye sahip.
  • İçeriğinde bulunan potasyum ve kalsiyum kaynağı ile, kemikler ve dişler için onarıcı etkiye sahip; özellikle büyüme çağında olan çocuklara uzmnlar öneriyor.
  • Kan dolaşımını arttırması ve içeriğindeki pek çok mineral ve vitaminin sayesinde, bıldırcın yumurtasının cinsel isteği arttırdığı belirtiliyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal