Günde 2 Bardak İçerseniz Kan Basıncını Düzenliyor!

Kemik sağlığını geliştiriyor, sindirimi kolaylaştırıyor, cildi canlandırıyor ve daha bir çok fayda sağlayan bu mucizevi içecek hayatınızı kolaylaştıracak.

30.11.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 30.11.2019-13:03)

Sindirimi kolaylaştırıyor, kemik sağlığını geliştiriyor, cildi canlandırıyor ve daha bir çok fayda sağlayan bu mucizevi içecek maden suyunun faydalarını sizler için araştırdık. 

MADEN SUYU FAYDALARI

Genellikle soda ile karısştıralan bu mineral deposu içeriği ile çok fazla faydayı da beraberinde getiriyor. Kemikler için en önemli mineral olan kalsiyum kaynağıdır. Vücuttaki kemik, diş vb. dokulara yaptığı katkıyla, günlük kalsiyum ihtiyacını karşılar. Kilo kaybına yardımcı olur yağ yakma konusunda önemli bir takviyedir. Bu elektrolitik denge, insanlardaki kan basıncının korunması için çok önemlidir. Maden suyu, kılcal damarlarda kolesterol büyümesini ve birikimini engeller. Bloke kılcal yolları yeniden açar. Sülfatlar pankreasta lipaz ve amilaz gibi sindirim enzimleri üreten katalizörlerdir. Bu sindirim enzimleri şişkinlik ve kabızlık gibi sorunları kolaylaştırır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal