Göz Altı Torbaları

Stres, yorgunluk, yoğunluk arasında su bile içememek zaman içerisinde gözaltı torbalarımızın şişmesine renk değiştirmesine neden oluyor. Kendimize ve ya evimize zaman ayırmak isterken birde bakıyoruz ki uykusuz kalmışız

13.04.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-12:26) Göz Altı Torbaları

Göz Altı Torbaları

Stres, yorgunluk, yoğunluk arasında su bile içememek zaman içerisinde gözaltı torbalarımızın şişmesine renk değiştirmesine neden oluyor.  Kendimize ve ya evimize zaman ayırmak isterken birde bakıyoruz ki uykusuz kalmışız. Birde bünyemiz alerjik bir bünye ise morluklar ve gözaltı torbalarımız iyice belirginleşmeye başlıyor

Sağlığımız ve güzelliğimiz için yaşam tarzımızın değişme zamanın geldiğini gözaltı torbalarınızdaki şişlikleri engelleme ile başlaya bilirsiniz.

Maalesef stresten ve yoğunluktan kurtulma gibi şansımız yok. O zaman gözaltı torbalarımız olmasın diye iki yastıkla yatmaya başlayabilirsiniz. Mümkün olduğunca 8 saatlik uykunuzu uyumaya çalışın. Gün içerisinde mutlaka yeteri miktarda su içmeye çalışın.

Aşağıdaki yöntemler sayesinde de doğal yöntemlerle gözaltı torbalarınızı azalta bilirsiniz.

Hemen hemen her gün gözlerinizin üzerine salatalık koyabilirsiniz. Bu sayede şişlerde azalma olacaktır.

Akşamları çayınızı içtikten sonra kalan çay poşetlerini kesinlikle atmayın. Bırakın bir köşede soğusunlar. Soğuduktan sonra 5-10 dakika gözlerinizin üzerine koyun ve gözleriniz dinlensin.

Haftada 2-3 kere nane maskesi de yapabilirsiniz. Bir çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı nane ve çay koyun. 5-10 dakika demlenmesini bekleyin ve çay ile nanenin posasını süzün. Bir parça bezin içerisine bu karışımı koyun ve göz torbalarınıza tampon yaparak uygulayın.

Bunları yaparak doğal yollar ile yaşlanmaları geciktire bilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal