Görüntülü Muayenelere Talep Arttı

Coronavirüsünden etkilenen birçok sektör, yenilikçi çözümlere başvurdu. Salgın sürecinde en fazla etkilenen sektör şüphesiz sağlık sektörü oldu. Bu süreçte dijitalleşmeye giden sektörlerin başında da gelen sağlık sektörü sanal ortamda muayene hizmeti sunuyor…

13.05.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-16:39) Görüntülü Muayenelere Talep Arttı

İçerisinde bulunduğumuz bu salgın sürecinde birçok sektörün iş yapış şeklinde değişimler yaşandı. Teknolojinin tüm olanaklarından yararlanan sektörler arasında ilk sıralarda yer alan sağlık sektörü de görüntülü muayenelerle doktorları evlerinize kadar getiriyor. Acil değilse hastaneye gidilmemesi önerilen kişiler için hasta ve doktorun sanal ortamda bir araya geldiği internet üzerinden görüntülü muayene hizmetine talep 2 kat arttı.

HASTANELERDE YENİ NORMALİMİZ

Bu süreçte hasteneye gitmekten çekinen vatandaşların bu tarz uygulamalara oldukça fazla ilgi gösterdiğini ifade eden Romatem Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Holoğlu, “Teknolojinin tıbba yardımını en çok hissettiğimiz dönemi yaşıyoruz. Dünya’nın neresinde olursanız olun doktoru evinizin ortamına getiren sanal görüşmelere ilgi Nisan ayının başından itibaren artmaya başladı. Birçok hastanede bu konuda hizmet veriyor. Bu muayene biçimini ilerleyen zamanlarda hayatımıza giren yeni normalimiz olarak kabul edebiliriz,” şeklinde konuştu.

ÜCRETSİZ DESTEK VERECEĞİZ

Holoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: “Kimi hastane bu randevuları ücretli verirken biz bu süreçte vatandaşlarımızın yanında olarak herkesin yararlanması için ‘Online Danışmanlık’ hizmetimizi ücretsiz yaptık. Kişilerin yapması gereken sadece sitemizden ilgili formu doldurup uygun oldukları gün ve saati belirtmeleri. Amacımız 7/24, fiziksel tıptan nörolojiye, beslenme uzmanından mide rahatsızlıklarına kadar birçok konuda halkımızın yanında olmak. Bu süreci birlikte atlatacağız.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal