Gece Modemi Kapatmazsak Ne Olur?

Etrafımızda yayılan elektro manyetik alanlar oldukça zarar veriyor. Peki, gece yatmadan önce modemi kapatmazsak ne olur?

10.12.2019-15:58 - (Son Güncelleme: 10.12.2019-15:51)

Modemle dolu bir dünyada bazı sorunlar var. Nöroloji Uzmanı Doç.Dr. Barış Metin, modemin kapatılması hakkında uyarılarda bulundu.

GECE MODEMİ KAPATMAZSAK NE OLUR?

Nöroloji Uzmanı Doç.Dr. Barış Metin, teknolojiyle birlikte yaşamımıza giren kablosuz internet kullanımı ve elektro manyetik dalgaların sağlığa etkilerine alakalı pek çok çalışma yapıldığını, çalışmaların halen sürdüğünü belirtti. Özellikle çocukların korunması için bazı tedbirler alınabileceğini ifade eden Doç.Dr. Barış Metin, “Evde modemi çocuklardan uzak tutmak önemli. Modemin kullanılmadığı vakitlerde özellikle gece saatlerinde kapatılmasını tavsiye ediyorum. Komşunun modemi oldukça yüksek bir zarar vermeyecektir ancak çocuğun odasında ya da çocuğun odasına yakın modemi mutlaka tutmamak lazım. Çocuğun odasına uzak bir alana koymak gerekir” dedi. Yetişkinlerin de çok fazla elektro manyetik sinyallerin bulunduğu yerlerden mümkün olduğunca kaçınması gerektiğinin altı çiziliyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal