Fito Krem Ne İşe Yarar? Fito Krem 2019 Fiyatı Nedir?

Cilt rahatsızlıklarını yüzeysel olarak halleden ve yan etkileri az olan bu kremin ne işe yaradığı ve fiyatını sizin için araştırdık.

05.08.2019-10:58 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-10:55) Fito Krem Ne İşe Yarar? Fito Krem 2019 Fiyatı Nedir?

Cilt yaralarına ve ağrılara iyi gelen fito kremin yan etkileri nelerdir, fiyatı nedir, ne işe yarar? İşte, fito kremine dair tüm soruların cevabı...

FİTO KREM NEDİR?

Son zamanların en çok konuşulan Fito kremi 40 gramlık tüplerde satılıyor. Sadece reçete ile satılan bu kremin etken maddesi Buğday ekstresi (triticum vulgare) ve etilenglikol monifenil eter olan ve genel olarak lavanta esansıdır. Cilt bakım uzmanlarının sık sık tavsiye ettiği bu krem, cildin hücrelerinin kendilerini yenilemesine destek oluyor. Özellikle ciltte meydana gelecek herhangi bir hasarın iyileştirilmesi için uygulanılan kremlerden olan Fito Krem, kesinlikle uzman bir doktor tarafından tavsiye edilerek kullanılması gerekir. Cilt üstünde kısa zamanda gösterdiği etki nedeniyle yüzeysel sorunları gideren Fito krem, aynı zamanda kısa zamanda cilt dokusunun yenilenmesini mümkün kılıyor.

FİTO KREM NE İŞE YARAR?

Fito krem ile sivilce izlerine yok edebilirsiniz; Sivilceleri yok etmek için fito kremi günde 1 defa temiz cilde uygulamanız gereklidir.

Su çiçeği rahatsızlığının ardından meydana gelen kızarıklıkların giderilmesini mümkün kılan Fito krem, düzenli kullanıldığında cildin renk eşitsizliğini de yok eder.

Yara tedavisinde derin kesiklerde, ameliyat yaralarında, deri hasarlarında, kaza neticesinde meydana gelen cilt hasarlarında hekimlerin tavsiye ettiği bu krem, cildin kısa zamanda kendini yenilemesi mümkün kılar.

Fito krem dudak kurumasında, dudak çatlaklarını iyileştirmede oldukça etkili bir kremdir az miktarda dudağa sürerek dudak çatlamasının ve dudak kurumasını kolaylıkla yok edebilirsiniz. Dudaklara oldukça az sürülmeli ve asla yutulmamalıdır.

Fito krem cilt lekeleri ve sivilcelerin bıraktığı lekeleri yok etmede oldukça etkilidir. Cildi yenileyen bu kremi düzenli olarak lekeli olan yere ince tabaka şeklinde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Epilasyon ve lazer ardından meydana gelen tahribatı en aza indirmek için fito krem sürebilirsiniz.

FİTO KREMİN YAN ETKİLERİ

Aşağıda yer alan yan etkiler bu kremi uygulayan insanlarda oldukça nadir bir şekilde görülmüştür. Ancak siz uzmana danışmadan mutlaka cildinize uygulamayınız.

Vücudun herhangi bir bölgesinde şişlik

Ağız ve boğazda şişlik ve yutkunmada zorluk

Nefes alıp vermede zorluk

Karın ağrısı

FİTO KREM NE KADAR?

Fito krem etkisi büyük ama fiyatı küçük yara ve yanık kremlerinden biridir. Fito krem 2019 yılı itibari ile fiyatı ise; 17.26 TL 'dir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal