Fatih Terim Denizhan Taşkan'ı Transfer Listesine Aldı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, Ümraniyespor da forma giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Muammer Denizhan Taşkan'ı çok beğendiği ve oyuncuyu yakından takip ettiğini söyledi.

17.10.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-16:23) Fatih Terim Denizhan Taşkan'ı Transfer Listesine Aldı!

Galatasaray’ın yaş ortalamasını düşürmek, genç ve gelecek vadeden oyunculara yatırım yapmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, yeni gözdesini duyurdu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Terim, Ümraniyespor'da forma giyen Muammer Denizhan Taşkan'ı çok beğendi ve yakın takibine aldı. Oyuncuyla ilgili ilk adımda atıldı. Teknik direktör Fatih Terim’in, 20 yaşındaki futbolcuyu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında gözüne kestirerek ekibini harekete geçirdiği öğrenildi.

MUAMMER DENİZHAN TAŞKAN KİMDİR?

2000 doğumlu olan Muammer Denizhan Taşkan, kariyerine Kuşadası altyapısında başladı. Ardından Aydın 1923 altyapısına geçen genç sağ kanat, 2018 yılında Ümraniyespor'da oynamaya başladı. Bir sürede buranın altyapısında oynayan Taşkan, sezon başında A takıma yükseldi. Kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Denizhan Taşkan, A takımla 4 maça çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal