Evlerdeki Karıncalar Nasıl Yok Edilir?

Evinizi istila eden karıncalardan kurtulmak mı istiyorsunuz? Birkaç basit yöntemle karıncaların evinize gelmesini engelleyebilirsiniz! Evdeki karıncalar nasıl yok edilir? Evdeki karıncaları öldürmeden nasıl yok edebiliriz?

16.06.2017-01:11 - (Son Güncelleme: 18.07.2021-12:43)

Evdeki davetsiz misafirlerimiz karıncalardan, onları incitmeden kurtulmak mümkün. Peki evdeki karıncalar nasıl yok edilir? Evdeki karıncaları öldürmeden nasıl yok edebiliriz? Evdeki karıncalar nasıl gider?

EVDEKİ KARINCALAR NASIL GİDER?

Karıncalar, keskin kokulu tatlardan hoşlanmazlar. Bu nedenle onları yuvalarına yeniden sokabilmenin yolu bu keskin tatların onları rahatsız etmesinden geçiyor. 

Karınca yuvaları özellikle toplandıkları yerlerden kendini belli ederek ortaya çıkmaktadır. Bu yuvaların başladıkları yere bu tatları bırakmak yeterli olacaktır. Öte yandan yemeklerinizi açıkta bırakmamak, yemek kırıntılarını temizlemek de evdeki karıncalardan kurtulmak için önemli bir nokta.

EVDEKİ KARINCALAR NASIL UZAKLAŞTIRILIR?

Evdeki karıncalar nasıl yok edilir? Keskin tatlardan bir tanesi de kahvedir. Özellikle Türk kahvesinin fincan dibinde biriken telvesinin karıncalar üzerinde etkisi büyük. Kahvenin keskin kokusu onları kaçırdığı gibi aynı zamanda tekrar türemelerini de engellemiş olacaktır.

Kahve gibi keskin bir tada sahip olan bir besin de tarçındır. Tarçın özellikle keskin kokuya sahip olmasından dolayı hem karıncaları kaçıracak hem de bulunduğu yerde hoş bir koku bırakacaktır.

Keskin koku denildiğinde akla ilk gelen besin de sirkedir. Sirke keskin kokusuyla tüm karıncaları kaçırmakla kalmayacak bulunduğu yerin de kirlerden arınmasına yardımcı olacaktır.

Keskin bir kokuya sahip olmasa da yine de karıncalar üzerinde kötü bir etki bırakan bebek pudrası da karıncaları kaçırmanın bir diğer alternatif yoludur.

Son olarak limon kabuğu karıncaların korkulu rüyasıdır. Bir çok kadının da uyguladığı bir yöntem olan limon kabuğu ile karınca yok etme yöntemi oldukça işe yaramaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal