Evde Nasır Tedavisi İçin Öneri

Ayaklarda meydana gelen nasırlar, yürüdükçe ayağınıza batarak sizi gün boyu rahatsız edebilir. Görüntü olarak da pek hoş karşılanmayan nasırlardan kurtulmak mümkün. İşte cerrahi müdahaleye gerek kalmadan evde nasırlardan kurtulmanız için öneriler.

19.01.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-09:18) Evde Nasır Tedavisi İçin Öneri

Ayaklarda meydana gelen nasırlar, yürüdükçe ayağınıza batarak sizi gün boyu rahatsız edebilir. Görüntü olarak da pek hoş karşılanmayan nasırlardan kurtulmak mümkün. İşte cerrahi müdahaleye gerek kalmadan evde nasırlardan kurtulmanız için öneriler...

Beyaz Sirke ve Soğan

Beyaz sirke ve soğan birleşimi, sertleşen cildin yumuşamasına ve nasırın giderilmesine yardımcı olur ve tamamiyle doğal bir bileşendir. Beyaz sirke; mantar ve bakterilerin çoğalmasını önler ve cildin pH'ını düzenler. Aynı zamanda kötü kokuları gidererek ayak terlemesini olabildiğince azaltır. Soğan ise antibakteriyel ve anti inflamatuvar özelliklere sahiptir.

Nasır ve mantardan kurtulmanızı sağlayacak yöntem için:

-125 ml sirke

-1 adet soğan

-1 pamuk topu

-1 cam kavanoz

-Streç film

Yapılışı:

Beyaz sirkeyi cam kavanoza doldurun.Soğanı dilimleyin ve kavanoza yerleştirin. Bu karışımının ağzını kapatıp 8 saat boyunca kuru ve karanlık bir yerde bekletin.

Uygulama Şekli:

Beklettiğiniz karışıma pamuk topunu batırın ve nasırın üstüne uygulayın. Ardından pamuk nasırın üstündeyken streç film ile ayağınızı sarın. Ayağınıza çorap giyin ve gece boyunca bu şekilde uyuyun. Ertesi gün ılık su ile ayağınızı yıkayın. Bu işlemi 10 gün boyunca uygulayın.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal