Erkekler En Çok Bu Estetiği Tercih Ediyorlar! Son Yıllarda Popüler Olan Estetikler

Her geçen gün gelişen estetik dünyasında yeni estetikler ve yönelimler artıyor. Son yıllarda daha doğal bir estetik görünüm tercih edilmeye başlıyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yazar, tercih edilen estetik işlemlerini anlatıyor.

17.07.2019-09:52 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-09:49) Erkekler En Çok Bu Estetiği Tercih Ediyorlar! Son Yıllarda Popüler Olan Estetikler

Estetik artık bir tabu değil. Kadınlar kadar erkekler de artık estetiğin nimetlerinden faydalanıyor. Peki, erkekler hangi tür estetiğe daha çok yöneliyor? İşte, son yıllardaki estetik tercihleri...

KOMBİNE OPERASYONLARA İLGİ BÜYÜK

Kombine estetik operasyonlarda aynı ameliyatta vücudun birden fazla yerde yapılan ameliyatlar tek bir iyileşme döneminde sonuçlanıyor. Bu operasyonlarda bir seferde birden fazla operasyon yapılması sayesinde sosyal yaşma geri dönüş süresi kombine olmayan uygulamalara göre daha fazla kısa.

ERKEKLER EN SIK JİNEKOMASTİ AMELİYATI YAPTIRIYOR

Her geçen sene estetik operasyonlara başvuran erkeklerin sayısında artış olduğu fark ediliyor. Erkekler arasında en sık tercih edilen estetik uygulamaların saç ektirme ve jinekomasti olduğu ortaya çıkmaktadır.

Ayrıca karın bölgesinden yağ aldırma da son senelerde erkekler arasında popüler olan estetik uygulamalar arasında yer alıyor. Yaşlanmanın etkilerini azaltan yüz ve boyun bölgesine yapılan estetik operasyonlar ise her iki cinsiyetin de favori tercihlerinden.

Erkekler de yaşlanmanın getirdiği etkileri ortadan kaldırmaktan daha çok, var olan genç görünümlerini muhafazaya yönelik operasyonları tercih ediyor. Dramatik farlılıklar yerine küçük ama çarpıcı değişimleri tercih eden erkekler ameliyatsız estetik operasyonlar ile istedikleri sonuçlara ulaşabiliyorlar.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal