En Sevdiği Yiyecek Yüzünden Sokağa Çıkamaz Hale Geldi, Sivilceler Tüm Yüzünü Kapladı

Ukrayna'nın Kiev kentinde yaşayan 23 yaşındaki turizm öğrencisi Mariia Bilenka, kesintisiz her gün şeker ve çikolata tükettiği için yüzünün her yerinde sivilce çıktı. Bilenka, yüzünün tüm yüzünü kaplayan bu sivilcelerden dolayı sokağa dahi çıkamıyor.

27.10.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-15:18) En Sevdiği Yiyecek Yüzünden Sokağa Çıkamaz Hale Geldi, Sivilceler Tüm Yüzünü Kapladı

10 yıl boyunca yüzünün sivilceler ile kaplı olduğunu belirten Bilenka, bunun en büyük nedeninin evde yaşadığı stres, tükettiği şekerli yiyecekler ve çikolata olduğunu söylüyor.

Bilenka, ergenlik çağına geldiğinde yüzündeki sivilcelerin hızla artmaya başladığını ve bütün yüzünü kapladığını sözlerine ekledi. Buna rağmen genç kadın, her gün paketlerce çikolata tükettiğini ve sivilcelerinden dolayı dışarı adımını dahi atmadığını belirtti.

Kendine güveni kalmayan ve kimsenin kendisini sevmeyeceğini düşünen Bilenka'ya, gittiği birçok dermotolog farklı ilaçlar verdi ancak bu ilaçların hiç biri işe yaramadı.

Son gittiği güzellik uzmanının tavsiyesi üzerine çikolata ve şekerli ürünlerin tüketimini kesen Bilenka'nın yüzündeki sivilceler bir yıl içerisinde inanılmaz bir şekilde kurumaya ve yok olmaya başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal