En İyi Yağ Yakıcılar

Fitness sporuyla ilgilenenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de yağ yakıcılar... Pek çok sporcu daha fit bir görüntüye kavuşmak için yağ yakıcılar konusunda araştırmalar yapıyor. Peki en iyi yağ yakıcılar nelerdir? Tüm detaylar haberimizde…

26.05.2018-17:07 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-17:08) En İyi Yağ Yakıcılar

Yağ Yakıcılar

Yağ yakıcı supplementler, yağ yakımını hızlandırarak kas kütlenizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Bunlar genellikle sağlıklı gıdalardır.

Yağ yakıcıların kullanım amacı vücudun yağ dokusundan kurtulmasını sağlamaktır. İçeriğindeki bileşenler yardımıyla bunu pek çok farklı yönden destekleyebilirler; metabolizma hızlandırma, iştahı azaltma, yağ asitlerini taşıma, gibi…

Yağ yakıcı takviyeler kategorisinde 3 ayrı takviye türü bulunuyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz…

L-Karnitin

L-Karnitin vücuttaki yağ hücrelerinin mitokondriye normalden çok daha hızlı bir biçimde ulaşmasına yardımcı olur ve o yağ hücrelerinin yakılıp enerjiye dönüşmesini sağlar.

CLA

CLA kırmızı et ve süt ürünleri gibi belirli besinlerde bulunan bir yağ asidi türüdür. Çok güçlü bir antioksidan olan CLA’nın yağ yakım sürecindeki asıl görevi vücutta kötü yağların depolanmasına mani olarak metabolizmayı hızlandırmaktır.

Termojenik Ürünler

Termojenik ürünler CLA ve L-Karnitin’e oranla daha ileri seviye ürünlerdir. Esas amaçları özel bitkisel içerikleriyle metabolizmayı hızlandırarak vücut ısısını yükseltmektir. Termojenik ürünleri spor yaptığınız günlerde kullanabileceğiniz gibi spor yapmadığınız günlerde de kullanabilirsiniz.

EN İYİ YAĞ YAKICILAR

Grenade Thermo Detonator

İyi oranda yeşil çay, acı biber, turunç, yeşil kahve, fenilalanin içermektedir. Kafein miktarı fazla gelebilir. Bu sebeple dozu, ürünün tavsiye ettiğinden az alarak başlatmalısınız.

Hardline Thermo L-Karnitin

L-Carnitine ve kafein içermektedir. Fiyat – performansı iyi, sıvı karnitin.

Weider L Carnitine Liquid

Saf karnitin, C vitamini içermektedir. Spor salonuna tüm kutuyu götürmenize gerek kalmaksızın ampüllerle kullanabilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal