En Az 10 Yaş Geriye Götüren Formül! Sıvı Lifting Nedir?

Zaman geçtikçe ilerleyen teknolojinin desteğini her yerde gördüğümüz gibi estetik dünyasında da görmek bizleri çok memnun etmektedir. Sıvı lifting ile en az 10 yaş gençleşerek kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Peki nedir bu sıvı lifting?

29.11.2019-15:51 - (Son Güncelleme: 29.11.2019-15:42)

Eskiden sadece kadınların ilgi alanı olan gençleşme yolları günümüzde erkekleride cezbediyor. Merak edilen sıvı lifting nedir? haberimizin detaylarında...

SIVI LİFTİNG NEDİR?

Dolgular, yaşla ciltte oluşan boşlukları doldurmak amacıyla uygulanır. Ancak yeni dolgular cilt katmanlarında yayılarak uygulama tekniğine göre ciltte lifting etkisi yaparlar ki, biz bu teknikle tüm yüze uyguladığımız dolgu işlemine sıvı lifting veya liquid lifting diyoruz. Tüm bu işlemler doğal görünümü koruyacak şekilde yapılmalı. Estetik uygulamalardaki başarı, kişinin karekteristik özelliklerini bozmadan hatta vurgulayarak daha genç ve güzel görünüm sağlamakla mümkündür. Birbirine benzeyen gergin, şiş yüzler bence hiçbir anlamı ve cazibesi olmayan görüntülerdir. Üst yüzde liquid lifting ile amaç, göz yaşı oluğunu doldururken şakak hattının belirginleştirilmesi ile bu bölgeye yapılacak dolgu dağılımı ile lift etkisi de oluşturmaktır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal