Eğer Bu Noktaya Beş Saniye Basarsanız Karaciğeriniz!

Eğer karaciğerinizde bir problem varsa ve ağrınızı dindirmek istiyorsanız alternatif tıpı kullanabilirsiniz. Basınç noktaları size yardım edecektir.

28.11.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 28.11.2019-11:57)

Karaciğer ağrıları için bu noktaya bastığınızda hiç beklemediğiniz şifaları bulacaksınız. İşte, 5 saniye basınca karaciğere olacaklar…

EĞER BU NOKTAYA BEŞ SANİYE BASARSANIZ KARACİĞERİNİZ!

Taichong olarak da tanınan LR3 noktası en önemli akupressur noktası gibi görünüyor çünkü karaciğerin uyarılmasını ve toksinlerin vücuttan uzaklaştırılmasını barındırıyor. Bu nokta, ayağın üst bölümünde metatarsal kemiklerin yakınında, baş parmak ile bir sonraki ayak parmağı arasında yer alır. Bu noktaya 4-5 saniye basarak, günde birkaç defa, aşağıdaki avantajlardan faydalanabilirsiniz: Bu nokta, esas şekilde regl krampları, migren veya sırt ağrılarındaki ağrıyı tedavi etmek için teşvik edilir. Bu basit bağlantı noktası karaciğeriyle alakalıdır. Acı çekiyorsanız, bu noktaya masaj yapın. Bu noktaya masaj yapmak, mide bulantısını, kusmayı, baş dönmesini ve hatta hazımsızlığı tedavi edebilir çünkü sindirimi tetikler.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal