Dünya Eczacılar Günü Kutlu Olsun!

Bugün, neredeyse her sokak başında bulunan, herkesin rahatça ulaşabildiği eczanelerde, her şartta hizmet sağlamaya çalışan eczacıların günü! 25 Eylül Dünya Eczacılar Gününüz Kutlu olsun! Eczacı tanıdıklarınıza tebrik mesajları atmayı unutmayın… Sizin için Dünya Eczacılar Günü mesajları derledik.

25.09.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-14:05) Dünya Eczacılar Günü Kutlu Olsun!

Sağlık sistemi için oldukça önem teşkil eden eczacılarımız, her koşulda hizmet vermeye devam ediyor. 2009'da İstanbul’da düzenlenen Dünya Eczacılık Kongresi sırasında, 25 Eylül’de bütün dünyada ortak olarak, Dünya Eczacılar Günü adıyla kutlanması tavsiye edilmiş ve kabul görmüştü. Ardında bütün ülkelere bildirilmişti.

DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ MESAJLARI 

  • Tüm eczacılarımızın 25 Eylül Eczacılık Günü tebrik ediyor, sağlığımız için gösterdikleri hassasiyetten dolayı hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.
  • Sağlıklı nesillerin sürekliliği için, daima büyük özveriyle çalışan eczacıların 25 Eylül Eczacılık Günü kutlu olsun.
  • Farklı yöntemlerle, farklı isimlerle geçmişten günümüze belki de en eski meslek gruplarından biri olan eczacılık mesleği, insan sağlığını iyileştirmek gibi son derece kutsal bir görevi üstlenmekte. Bu kutsal mesleği yapan tüm eczacıların Dünya Eczacılık Günü kutlu olsun.
  • Nerede görev yaparsa yapsın, insan sağlığına her zaman destek olan tüm eczacıların Dünya Eczacılar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
  • Sağlık sorunlarına yardım eden, ilaç dağıtım alanlarında kesintisiz olarak 24 saat sağlık hizmeti veren, kıymetli eczacılarımızın Eczacılar Günü'nü tebrik ediyorum.
  • Pandemi sırasında pes etmeden, canla başla hizmet vermeye devam eden, insan sağlığına büyük katkı sağlamak için uğraş veren tüm eczacıların Dünya Eczacılar Günü kutlu olsun!

Dünya Eczacılar Gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal