Diyet Yaparken İştah Kesen Besinler

Kilo vermek isteyenlerin diyete başladıktan sonra karşılaştıkları problemlerden biri iştah sorunudur. Zayıflamak isteyenler diyet listelerine birebir uysalar bile sık sık acıkma hissederler. Peki, hangi besinler iştah kapatır? Sizin için hazırladık…

08.07.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 12.07.2021-14:53)

Yaz aylarının gelmesi beraberinde, kışın alınan fazla kilolardan kurtulmanın yollarını aramayı da getirdi. Özellikle karın bölgesinde meydana gelen yağlanma oldukça can sıkan bir durum haline gelmekte. Ancak sizin için hazırladığımız, diyet yaparken iştah kesen besinlerle beraber, sağlıklı kilo verirken hem zorlanmayacak, hem de göbek çevresindeki yağlarınızdan kurtulacaksınız. 

Kilo vermek isteyerek diyete başvuran herkes diyetin ilk zamanlarda fazla acıktığını hissettiği olur. Bu da onların diyete erken pes etmelerine neden olur. Ama diyet programınızda yer alacak bazı besinler sizin iştahınızın kesilmesini sağlayarak bu problemi ortadan kaldırabilir.

DİYET YAPARKEN BU BESİNLERİ TÜKETİN

Badem

Badem sağlığımız için oldukça faydalıdır. İçeriğinde tekli doymamış yağ asitleri, lif, antioksidanlar ve magnezyum, kalsiyum gibi mineraller barındırır. Sağlık dostu olan badem uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.


Brokoli

Kilo vermenin altın kuralları arasında diyet yaparken brokoli tüketmektir. Brokoli tükettiğinizde yok kalmanıza yardımcı olacaktır. Tokluk hissi sizi sağlıksız öğünlerden uzak tutacak ve fazla kilolarınızdan kurtulmak için sadece gerekli öğünleri tüketme ihtiyacı duyacaksınız.


Armut

Armut en düşük kalorili meyvelerden biridir. Ortalama bir armut, 100'den fazla kaloriye sahiptir, bu da günlük bir kalori miktarının%5'i olan sağlıklı bir diyettir. Tükettiğiniz armudun size verdiği besin takviyesi muazzamdır ve lif sizi tam hissetmenizi sağlar.


Yumurta

Yapılan araştırmaya göre sabahları 1 yumurta yiyen bireylerin gün içinde daha az acıktıkları ve yeme konusunda kendilerini daha kolay kontrol edebildikleri belirlenmiştir.


Maden Suyu

Maden suyu, içeriğindeki mineraller ve bikarbonat sayesinde sindirimi kolaylaştırıcı olarak rol alır. Alkali yapısı sayesinde mide asidini nötralize eder. Böylelikle sindirim sistemine faydalı olup, mideyi rahatlatır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal