Çorapla Uyuyanlar Korunma Arayışı Duyarlar!

Soğuk kış gecelerinde yatağa çorapla girmek bazılarımız için doğal bir dürtüdür. Bunun birçok nedeni olabilir; üşümek, korunma ihtiyacı hissetmek gibi... Peki çorapla yatanlar ve çorapsız yatanlar arasında ne gibi farklar vardır , gelin birlikte bakalım.

04.05.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-10:41)

Çorap giymenin fiziksel nedenlerinin yanında duygusal nedenlerinin de olduğunu biliyor muydunuz? Eğer siz de yatağa çorapla giriyorsanız bu haberimizi mutlaka okumalısınız.

ÇORAP GİYENLER

Uyurken çorap giyiyorsanız, muhtemelen soğuğa karşı oldukça duyarlısınız. Bu durum, fiziksel yapınızın birçok farklı yönü ile ilişkilendirilebilir; derinizin kalınlığından vücudunuzun metabolik hızına kadar. Metabolizması hızlı kişiler, kendilerini sürekli sıcak ve terli hissederlerken, metabolizması yavaş ve kan dolaşımı zayıf olanlar, diğerlerine kıyasla daha çok üşürler.

Derin ilişkileri seviyor

Ayaklarında çorapla uyumayı sevenler, genelde korunma arayışı içerisindedirler. Siz de bu kategoriye giriyorsanız, muhtemelen sıcak yerlerden hoşlanıyor ve derin ve samimi ilişkiler kurmayı seviyorsunuz. Duygularınızı dokunarak ifade diyor ve kişisel alanınızı paylaşmakta sakınca görmüyorsunuz – sarılmak, sizi mutlu ediyor.

ÇORAP GİYMEYENLER

Çorapla uyumanın  düşüncesine dahi tahammül edemiyorsanz, ya metabolizmanız hızlı ve kan dolaşımınız güçlü ya da deriniz kalındır. Isıyı korumaya ve üretmeye biyolojik bir yatkınlığınız var; öylelikle ayaklarınızı örtme ihtiyacı duymuyorsunuz.

Bağımsız insanlar

Ancak bu, sadece fiziksel bir durum değil. Soğuğa hassas olmamak, insanlarla etkileşime geçme yöntemlerinizle de ilişkili. Yalınayak uyuyorsanız eğer, muhtemelen oldukça bağımsız bir yapınız var.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal