Çocuklarımıza Verdiğimiz Bu Gıda Eroin Etkisi Yapıyor!

Amerikalı uzmanın araştırmasına göre her gün gönül rahatlığı ile çocuklarımıza verdiğimiz süt ve sütü ürünlerinin bağımlılık yaptığı anlaşıldı.

28.10.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 28.10.2019-16:33)

Amerikalı biyokimyacının yaptığı araştırma neticesinde süt ve süt ürünlerinin göründüğü gibi olmadığı ve birçok zararının olduğu saptandı.

SÜTÜN ZARARLARI

Amerikalı biyokimyacı Dr.T.Colin Campbell, Çin Tıp Akademisi, Cornell Üniversitesi ve Oxford Üniversitesi tarafından yürütülen bir çalışmayla, bütün ezberleri bozdu. Sütün içtiğimiz en zararlı gıdalardan biri olduğunu belirten Campbell, çalışma sona erdiğinde, sütün içinde yer alan 'kazein'in, ciddi bir kanserojen madde olduğunu ispatladı. Çalışmasında, süt ticaretiyle ilgilenenler tarafından tepki çeken Campbell, "Kazein bugüne dek kanserle ilişkisi en güçlü olan maddelerden biri" şeklinde belirterek, 'kazein'in vücutta oldukça yavaş parçalandığına ve parçalanırken bedenin belirli yerlerine hasar verdiğini ifade etti. Kazeinin parçalanmasından "casomorphin" olarak ifade edilen madde açığa çıkar ve beyne etki eder. Bu da süt ve süt ürünlerine bağlılığı çoğaltır. 'Casomorphin' olarak adlandırılan bu madde, kana karıştığında bedende eroin etkisi oluşturur ve bu da ciddi süt bağımlılıklarına neden olur.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal