Ciltte Oluşan Lekeler Nasıl Geçer?

Yazın ve kışın hava ve diğer etkenlerden dolayı ciltte lekeler oluşmaktadır. Özellikle yaz döneminde güneş ışınlarını maruz kalmak ciltte fazlasıyla leke oluşumu yapmaktadır. Küçük yara izlerini kimyasal ürünler kullanmadan bu lekeleri geçirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar...

16.06.2020-08:48 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-08:24) Ciltte Oluşan Lekeler Nasıl Geçer?

Düşme, vurma veya sinek ısırığı kaşıntısı nedenlerinden ciltte yara izleri oluşmaktadır. Bu durumlarda sonradan oluşan ciltteki yara izleri çözmek için doğal yolları da deneyebilirsizin ya da kimyasal ürünleri de tercih edebilirsiniz. 

CİLTTEKİ LEKELER NASIL GEÇİR?

Ciltteki lekeler için hemen hemen herkes tarafından doğal yöntemler merak edilmektedir. Cildinizin alın, çene, yanak burun bölgelerinde çıkan sivilcelere elinizle dokunmak, ya da sivilceleri sıkarak onları yok etmeye çalışmak çok kötü bir yöntemdir.

Doğal yöntemleri kullanarak ciltteki lekelerinize çözüm bulabilirsiniz. Bu yöntemler, lekeleri geçirmekle kalmayacak cildinizi de besleyecektir. Limon suyu, içerisinde bulunan sitrik asit sayesinde ciltteki lekelere iyi gelmektedir. Aynı zamanda yeni hücre oluşumuna da katkı sağlar. Elmalı sirkeli tonik uygulamnız sivilce ve yaralarınız kurutacaktır. Cilt lekelerini de açmaya yardımcı olan elmalı sirkeli toniği her gün yatmadan önce rahatlıkla kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal