Cildinizdeki Benlerden Doğal Yollarla Kurtulun!

Cildinizdeki benler sizi çok rahatsız ediyorsa ve bu sorununuzdan kurtulmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız doğal yöntemleri deneyin…

09.06.2017-16:35 - (Son Güncelleme: 22.05.2021-17:48)

Benlerinizden kurtulmak için farklı yöntem arayışlarına girmenize gerek yok. Bitkisel çözüm önerileriyle de bu sorununuzdan ağrısız sızısız rahatça kurtulabilirsiniz. Özellikle bazı maddeler cilt üzerinde oluşan bu koyu renkte olan benlerin geçmesinde etkin rol oynamaktadır.

BENLERDEN KURTARAN DOĞAL KÜRLER

Elma Sirkesi


Elma sirkesi benlerden kurtulmak için faydalı yöntemlerden biridir. Uygulamadan önce yüzünüzü temizleyin ve kurulayın. Cildinizin tahriş olmaması için önce sadece benin üzerine uygulayın. Pamuğun üzerine sirkeyi dökün küçük bir parça koparıp benin üzerine yara bandı ile yapıştırın. 1 saat sonra pamuğu kaldırıp yüzünüz yıkayın. Cildiniz hassassa su ile karıştırın.

Bal


Balın tedavi edici özelliği birçok hastalıkta olduğu gibi bende de işe yarar. Benin üzerine sürüp bandajla kapatın. 1 saat bekleyip yıkayın. Günlük olarak en fazla 2 defa kullanabilirsiniz. Benlerin renginde ve şeklinde tuhaflık olan herhangi bir ben için doktora başvurmalısınız.

Sarımsak


Sarımsak oldukça iyi bir antibiyotik olmasının yanı sıra benler üzerinde de oldukça etkilidir. Bir diş sarımsağı ezip kaybolmasını istediğiniz beninizin üzerine koyup bekletirseniz bu koyu lekelerin gittiğine şahit olabilirsiniz.

Tuz


İyot, yani tuz ciltte oluşan benler için tercih edilecek doğal yöntemlerden biridir. Geçmesini istediğiniz benin üzerine bir damla tuz dökün ve kurumasını bekleyin. Her gün düzenli olarak aynı bölgeye bu işlemi uygulayın. Tuz döktüğünün bölgede herhangi bir tahriş olmaması için nemlendirici krem kullanmayı ihmal etmeyin.

Greyfurt


Bir adet greyfurtun kabuğunu ayırın ve suyunu sıkın. Greyfurt suyunu birkaç hafta boyunca günde birkaç kez olmak üzere kaybolmasını istediğiniz benin üzerine sürün. Greyfurt, ben tedavisinde oldukça etkili bir doğal ilaçtır ve benden çok kısa bir sürede kurtulmanıza yardımcı olacak en pratik doğal yöntemlerden biridir. Greyfurt suyunun yanında greyfurt çekirdeği de ben tedavisinde uygulanabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal