Bu Gıdalara Dikkat! Bağımlılık Yapıyor!

Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız bazı besinler vardır bir türlü vazgeçemediğimiz bu gıdalar aslıda vücutta bağımlılık yapan etkisi olduğundan bizler sürekli onları yemek isteriz. Peki bunlar hangi besinler?

04.12.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 04.12.2019-10:53)

Bazı besinler vücutta bağımlılık yapar, bunlar hangileridir? Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız bazı besinler vardır bir türlü vazgeçemediğimiz bu gıdalar aslıda vücutta bağımlılık yapan etkisi olduğundan bizler sürekli onları yemek isteriz. Peki bunlar hangi besinler?

BAĞIMLILIK YAPAN BESİNLER

Michigan Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmada iki bölümlük bir çalışma yapıldı. Uzmanlar yenilen yiyecekler ve içeceklerin ardından bağımlılık yapan o ürünleri tespit ettiler. Bazı besinler vücudumuza fayda sağlarken bazı besinler de sağlığımızı olumsuz bir şekilde etkileyebilmektedir. Önemli olan hangi gıdaların ne gibi zararları olduğunu bilerek o gıdalardan uzak durmak olacaktır. Son yapılan araştırmalara göre sağlığımızı etkileyerek daha fazla yememize sebep olan besinler ortaya çıktı.

Bu besinler; yumurta, biftek, jelibon, tereyağlı patlamış mısır, dondurma, patates kızartması, gevrek, çikolata, çerez, peynir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal