Bu Besin Vücuttaki Toksinleri Yok Ediyor

Besinler vücudumuz için gerekli olan vitamin ve mineralleri sağlar. Vücudunuzda sizi rahatsız eden toksinlerden kurtulmanın çok kolay olduğunu biliyor muydunuz? Toksinlerden kurtulmak için neler yapılabilir? İşte detaylar...

30.06.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-10:40) Bu Besin Vücuttaki Toksinleri Yok Ediyor

Tükettiğimiz besinler vücudumuz için oldukça faydalıdır. Hatta istemediğimiz toksinlerde kurtulmak ve daha kendimizi daha rahat hissetmeniz oldukça kolaydır. Bunun için soğan kürü kullanabilirsiniz. Bu kür 21 günde vücudunuzu toksinlerden arındırarak hastalıklara karşı savaş açıyor.

SOĞANIN FAYDALARI NELERDİR?

Kanser, bağışıklık sistemi hastalıkları, eklem ağrıları, diyabet gibi birçok hastalığa savaş açan soğanın faydalarını bilmeyen yoktur. 21 günlük yapacağınız kür ile vücudunuzu tazeleye bilirsiniz. Yemek kültürümüzde önemli yere sahip olan soğan ve sarımsak, hemen her öğünde yediğimiz besinlerin başında gelir. İçeriğinde soğan olmadan yapılan yemek neredeyse yoktur.

Soğan ve sarımsak, vitamin, mineral ve antioksidan içeriği ile tam bir sağlık deposudur. Soğan B6, C vitamini, folat ve potasyumdan zengin. Sarımsak ise yüksek miktarda fosfor, potasyum, kükürt, çinko, orta miktarda selenyum, A ve C vitaminleri ile az miktarda da kalsiyum, magnezyum, sodyum, demir, manganez ve B kompleks vitaminlerini içerir.

Soğan ve sarımsağın en önemli biyokimyasal özelliklerinden biri vücuttaki zehirli toksik maddeleri atmaya yardımcı olan antioksidan potansiyelidir. Aynı zamanda soğan ve sarımsaktaki yüksek düzeyde C vitamini bağışık sistemini düzenler, kollajen yapımını ve doku tamirini artırır, demir emilimini sağlar. Soğan ve sarımsak kadınlarda menopoz sonrası ortaya çıkan kemik erimesine karşı doğal tedavi sağlar.

SARIMSAK KÜRÜ NASIL YAPILIR?

21 gün boyunca yoğurt ile beraber tüketeceğiniz ve eşsiz şifasından yararlanabileceğiniz bir kürdür. Bu kürün amacı karaciğeri tazelemek, bağışıklık sistemini güçlendirmek ve kanser yapan yabancı zararlı bileşiklerin detoksunu sağlamak. 1 kase en yapımı yoğurda 1 diş sarımsağı ezip, 1/4 kuru soğanı rendeleyip içine az dereotu, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve az çekilmiş tane karabiber koyup çırparak hazırlayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal