Bir Kaşık Sirke İle Neler Yapabileceğinize İnanamayacaksınız

Günlük yaşantımızda sirkeden yalnızca salatalarda tat vermesi amacıyla faydalanırız. Sirke üzüm ve elma suyunun bekletilmesi ile üretilmektedir.

16.11.2017-12:04 - (Son Güncelleme: 16.11.2017-11:58) Bir Kaşık Sirke İle Neler Yapabileceğinize İnanamayacaksınız
Günlük yaşantımızda sirkeden yalnızca salatalarda tat vermesi amacıyla faydalanırız. Sirke üzüm ve elma suyunun bekletilmesi ile üretilmektedir. Oysaki sirke, besin olarak tüketilmesinin yanı sıra iyi bir tedavi edici bir yanıda vardır. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki sirke birçok hastalığı tedavi edebiliyor. Sirke, özellikle de elma sirkesi, sağlığımızın dostu ve en değerli yardımcısıdır.

ÖLÜ DERİLER

Cildinizdeki ölün derinin soyulmasına yardımcı olur. Siyah noktalardan arındırır.

TONİK

Su ile karıştırılarak tonik olarak kullanabilir gözeneklerinizi sıkılaştırabilirsiniz.

AKNE VE SİVİLCELER

Akne ve sivilceleriniz için elma sirkesinden faydalanabilirsiniz. Elma sirkesi maden suyu ile karıştırılıp sabah ve akşam sorunlu bölgeye uygulandığında sivilce ve izlerini azalmasına yardımcı olur.

AĞIZ KOKUSU

Elma sirkesini ağız kokularını önlemek için de kullanabilirsiniz. 1 kaşık elma sirkesiyle bir bardak suyu karıştırıp ağzınızı çalkalayın.

KEPEK

Saçınızdaki kepekler için son durulama suyuna yani 1 litre suya 1 çay bardağı elma sirkesi koyun ve saçlarınızı bu su ile durulayın. Bu işlem düzenli yapıldığında saçlarınız parlaklığı artacak ve kepek sorununuzun tamamen giderildiğini gözlemleyecesiniz.

KİLO VERMEK

Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz Fazla kilolarınız için bir bardak suyun içine 1-2 tatlı kaşığı sirke ve bal eklenerek sabahları aç karna düzenli olarak içilmesi gerekir. Bu şekilde kullanıldığında fazla kilolarınızın azaldığını göreceksiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal