Bill Gates Kovid-19'un Ne Zaman Biteceğini Açıkladı

Pandemi sürecinde adı çok sık anılan Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Kovid-19’un ne zaman biteceğini açıkladı.

23.09.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-17:26) Bill Gates Kovid-19'un Ne Zaman Biteceğini Açıkladı

Koronavirüs döneminde en fazla tartışılan isimlerden biri olan Bill Gates’in, bazı komplo teorisyenlerince salgını kendisinin çıkarttığı, bu yolla insanlara çip takacağı iddia ediyor. Bill Gates hemen her açıklamasında bu konuyu yalanlayarak Kovid-19 hakkındaki önemli öngörülerini paylaşıyor. Yaptığı son açıklamada da Kovid-19’un ne zaman biteceğini söyleyen Gates, herkesin aklını kurcalayan bu konuya açıklık getirdi.

KORONAVİRÜS SALGINI NE ZAMAN BİTECEK?

Fox News Sunday'de yaptığı son açıklamada Kovid-19’un ne zaman biteceğini söyleyen Bill Gates, koronavirüsün 2022 yılında sona erebileceğini duyurdu. Gates’e göre bu tarih en iyi senaryoda ortaya çıkan bir tarih. Bu, yaşanabilecek herhangi bir aksilikte Bill Gates'in tahmin ettiği tarihin ertelenebileceği anlamına gelmektedir.

EN AZ BİR YIL DAHA GEREKİYOR DEDİ

Kovid-19 aşısı hakkında da konuşan Bill Gates, aşının 2021 yılının ilk aylarında kullanılmaya başlamasını beklediğini belirtti. Ancak Gates'e göre aşının ardından hayatın normale dönmesi için en az bir yıla daha ihtiyaç var. Bu da 2022'nin sonlarına doğru Kovid-19 salgınından kurtulabileceğimizi gözler önüne seriyor. Tabi Gates'in de altını çizdiği en iyi senaryo kısmını da atlamamak gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal