Bel Düzleşmesi Tedavi Edilmezse Ne Olur?

Bel düzleşmesi, Bel düzleşmesi tedavisi, bel düzleşmesi tedavi edilmezse ne olur konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

04.05.2018-17:30 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-17:20) Bel Düzleşmesi Tedavi Edilmezse Ne Olur?

Bel düzleşmesi, Bel düzleşmesi tedavisi, bel düzleşmesi tedavi edilmezse ne olur konuları ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde...

BEL DÜZLEŞMESİ , BEL DÜZLEŞMESİ TEDAVİSİ

Bel zorlanmaları ve incinmelerinin en büyük nedeni, ağır kaldırma ve ani yapılan hareketlerdir. Bel ağrısının iltihabi, mikrobik ve tümöral kaynaklı olanları seyrektir. Hastanın ayrıntılı muayenesi, diğer bölgelerden bele yayılan ağrıları ve psikolojik kaynaklı ağrıları ayırt etmede yardımcıdır.

Fiziksel nedenlerden dolayı meuydana gelen bel ağrısı ve incinmesinin tedavisinde hastaya ilaç verilir ve istirahat etmesi gerekir.Hasta bu şekilde sorunsuz olarak iyileşecektir ancak durumun tekrarlayıp problem çıkarmaması için durum önceden tespit edilmelidir.

İlaç ve dinlenmenin yetersiz kaldığı durumlarda, fizik tedavi, manuplasyon ve kuru iğne tedavisi gibi tedaviler de uygulanabilir. 

İlaç ve dinlenmenin yetersiz kaldığı durumlarda, fizik tedavi, manuplasyon ve kuru iğne tedavisi gibi tedaviler de uygulanabilir. 

BEL DÜZLEŞMESİ TEDAVİ EDİLMEZSE NE OLUR?

Bel düzleşmesi tedavi edilmezse hastanın hayat kalitesi düşer, Sürekli ağrılı bir süreç yaşayacağı için iş hayatı, gündelik hayatı etkiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal