Bayramın Ardından Yapılacak 1 Günlük Detoks

Bayramda yapılan ufak tefek kaçamaklar bayram sonrası pişmanlık yarattıysa size harika bir detoks önerimiz var! Midenin bilinçsizce yorulduğu bayram günlerinin ardından yapılacak 1 günlük detoksla daha sağlıklı bir dönemin ilk adımını atabilirsiniz.

07.06.2019-12:42 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-13:01)

Bayramda alınan kalorileri hızlıca yakmak için ve daha dinç bir şekilde hayatımızı sürdürebilmeniz için sizlere etkili bir detoks önerimiz var. 

SABAHLARI LİMONLU SU  

Bir bardak suyun içine bir dilim limon atın. Eğer herhangi bir mide probleminiz yoksa içerisine bir tatlı kaşığı da sirke katın. Böylelikle birikmiş olan toksinleri atmanızı hızlandıracaksınız.

KAHVALTI

Hafif bir kahvaltı menüsüyle beraber menünüze 3 adet cevizli kayısı ekleyin. Kayısıyı ortadan keserek içerisine ceviz koyabilirsiniz. Böylece hem sindirim sisteminiz hızlanır, hem de cevizdeki vitamin ve minerallerle sağlıklı beslenmiş olacaksınız. 

ARA ÖĞÜNLER  

Ara öğünlerde mutlaka zencefil, rezene, meyan kökü, ada çayı, yeşil çay gibi bitki çaylarını şekersiz olarak tüketin. 

AKŞAM YEMEĞİ  

Akşam yemeklerinde sebze çorbası ve yağsız ızgara yemeklerini yiyin. Yemeklerinizin yanında ortadan ikiye kesilmiş ve üzerine kekik ve zeytinyağı dökülmüş domates tüketin.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal