Batık Sorununu Kökten Çözen Formül!

Kadınların en büyük sorunların biri olan batık problemi için size önereceğimiz bu teknikler ile batık sorununuz ortadan kalkacaktır. Batık sorununu bitiren formül nedir?

13.12.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-13:25)

Batık sorununu bitiren formül nedir? Kadınların en büyük sorunların biri olan batık problemi için size önereceğimiz bu teknikler ile batık sorununuz ortadan kalkacaktır. 

BATIK SORUNU BU SAYEDE SONA ERECEK!

Her kadının ortak problemlerinden biri olan epilasyon sonrası oluşan kıl batıklarıdır. Yapılan hatalar nedeniyle oluşan bu batıkları evde bazı yöntemlerle ortadan kaldırabilirsiniz. Peki batık nasıl oluşur? Batık oluşumunu engellemek için dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? Batık oluştuğunda neler yapılır? İşte batık problemi hakkında bilmeniz gerekenler;

Banyo sırasında yapılan keseleme işlemi ile cilt ölü derilerden arındırılarak, batık oluşumunun önüne geçilebilir. Nemlendirici yağlar kullanmak kıl köklerini yumuşatarak batık oluşumunu engeller. Bacaklardaki batıklar için en uygun yağlar biberiye ve gül yağlarıdır.- Ağda sırasında uzun kıllar çekilirken kırılır ve batık oluşumuna neden olur. Bu yüzden kıllar çok uzamadan ağda yapılmalıdır. Ağda işlemi bittikten sonra uygulanacak olan tüy azaltıcı krem veya losyonlar zamanla tüy ve batık oluşma riskini azaltır.

Haftada bir uygulayabileceğiniz karbonat maskesi için, iki yemek kaşığı yoğurt ve bir yemek kaşığı karbonatı karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı bacaklarınıza masaj yaparak 15 dakika boyunca bekletin. Bekleme işlemi bittikten sonra bacaklarınızı ılık su ile durulayın ardından yarım limon suyunu bacaklarınıza sürün ve bekletmeden yıkayın. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra cilt tipinize uygun bir nemlendiriciyi bacaklarınıza masaj yaparak uygulayın.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal