Basen Göbek Yağları Soğuk Lipoliz Yöntemiyle Alınır mı? Soğuk Lipoliz Kimlere Yapılır?

Medikal merkezlerde ve kozmetik alanında kullanılan soğuk lipoliz yöntemi ile kilo verilir mi? İstenmeyen yağlar ve kilolar soğuk lipoliz yöntemi ile parçalanır mı? Kimler bu yöntemi kullanarak kilo verebilir? İşte soğuk lipoliz ile ilgili merak edilenler.

30.08.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-14:43) Basen Göbek Yağları Soğuk Lipoliz Yöntemiyle Alınır mı? Soğuk Lipoliz Kimlere Yapılır?

Soğuk lipoliz yöntemi ile beraber deri altına biriken yağlar soğutulur ve ardından parçalanarak vücuttan atılacak duruma getirilirler. Bu tedavi yönteminde soğuk yöntem kullanılmasından dolayı beden çok daha kolay bir şekilde kabullenmektedir. Operasyon sonrasında ise herhangi bir yan etki olmaz. Çoğu hasta bu tedavi yönteminden memnun kalmaktadır.

SOĞUK LİPOLİZ NASIL UYGULANIR?

Tedavinin uygulanışı oldukça sağlıklı ve pratik gerçekleştirilmektedir. Her hasta için ayrı bir program oluşturulur ve bu program ile coolsculpting uygulanmaya başlar. Belirlenen tedavi yöntemine göre hastaların karın, bel, kalça, basen, sırt ya da kol bölgelerindeki istenmeyen yağlar üzerinde tedavi başlar.

Hastaların belirli aralıklarla seanslara gelmeleri gerekmektedir. Tedavi uyanık yapılmaktadır. Tedavi esnasında hastalar kitap okuyup sosyal medyada gezebilirler. Tedavinin herhangi bir yan etkisinin ya da zararının bulunmaması, kilo vermek isteyen kişiler için bir hayli cezbedicidir. Ayrıca çok farklı vücut yerlerinde kolaylıkla uygulanabilmektedir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal