Bakan Koca Şu Ana Kadar 500 Binden Fazla Sağlık Çalışanının Aşılandığını Duyurdu

Acil kullanım onayı verilen CoronaVac aşısı ilk etapta sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. Aşılama programının ikinci gününde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şu ana kadar aşı yapılan sağlık çalışanlarının sayısını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

15.01.2021-14:49 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-14:56) Bakan Koca Şu Ana Kadar 500 Binden Fazla Sağlık Çalışanının Aşılandığını Duyurdu

Çin'den Türkiye'ye gönderilen ve Acil Kullanım Onayı verilen CoronaVac aşısı dün uygulanmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve tüm Bilim Kurulu üyeleri de koronavirüs aşısını oldu.

Aşılama programının ikinci gününde Bakan Koca, sosyal medya hesabı üzerinden şu ana kadar aşı olan sağlık çalışanlarının sayısını açıkladı. Koca açıklamasında, 'Aşılama programımızın 2. gününde şu ana kadar 500.000’den fazla sağlık çalışanımız aşı oldu. Aşı programını ülke sathında uygulamakta tecrübeli bir ülkeyiz. Alt yapımız bu programı kontrollü şekilde yürütmek için fazlasıyla yeterli. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal