Bakan Koca, Saldırıya Uğrayan Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde hasta yakınlarının saldırı girişiminde bulunduğu sağlık çalışanlarını ziyaret ederek konuya ilişkin bilgi aldı.

23.09.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-11:30) Bakan Koca, Saldırıya Uğrayan Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Bakan Koca, Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde, hasta yakınları tarafından saldırı girişiminde bulunulan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, saldırı hakkında bilgi aldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Koca, ‘Keçiören EAH Acil Servisindeki arkadaşlarımı ziyaret ettim. Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız’ ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Ankara'da yaşanan bir çatışma sonucu ağır yaralanan bir kişi Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kişi hayatını kaybetti. Bunun üzerine bir grup hasta yakını sağlık çalışanlarına saldırarak darp girişiminde bulundu. Olayın şokunu atlatamayan sağlık çalışanları kendini saldırganlardan kurtarmak için hastanenin bir bölümüne saklanarak sedyeleri kendileri için barikat edindi.

Buna rağmen hala linçten vazgeçmeyen saldırganların kapıyı zorlaması, sağlık görevlilerinin çığlıklarının duyulmasına sebep oldu.

Üzerinden saatler geçen olaya polis ekipleri müdahale etti. Öte yandan, saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarının güvende olduğu ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal