Alüminyum Folyoyu Ayağınıza Sararsanız Bu Oluyor!

Ağrıları, yaraları hatta gribi ayağınıza alüminyum folyo sararak iyileştirebilirsiniz. İşte, alüminyum sarmanın tüyoları…

03.12.2019-10:15 - (Son Güncelleme: 03.12.2019-10:14)

Alüminyum folyoyu ayağınıza sardığınızda aslında pek çok rahatsızlığı yok edebilirsiniz. Bunlardan bazıları ağrı bazıları yaradır.

ALÜMİNYUMU AYAĞINIZA SARARSANIZ BU OLUYOR!

Yorgunluktan kurtulmak için alüminyum folyo sarmak, bütün dünyadaki uzmanlar tarafından tanınan asırlık bir gelenektir! Pekala, birkaç alüminyum folyo şeridi dondurucuya 2-4 saat süresince koymak başlamalısınız. Alüminyum folyoyu çıkardığınızda, yorgunluk ve uykusuzluk işaretlerinizin yok olduğunu göreceksiniz. Uzmanlara göre, alüminyum folyoda yer alan malzemeler yanıkları öteki birçok yöntemden daha iyi rahatlatmaya yardımcı olabilir. Hatta Wisconsin Üniversitesi travma hekimlerine alüminyum folyo ile taze yanıklarda dahi giymelerini tavsiye ediyor. Soğuk algınlığı ve gripten kurtulmak için alüminyum folyo tercih edebilirsiniz. Bunu yapmak için alüminyum folyoyu, ayaklarınızı 5-7 kat şeklinde sararak, bir saat boyunca açık bırakıp çıkararak kullanabilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal