Akıllı Hidrofilik İmplantlar İle Tedavi Süresi Kısalıyor

Titanyum malzemeden yapılmış yapay diş kökü olarak adlandırılan implantlar, kaybedilen organ ve dokuların yerine konumlandırılır. Gelişen teknolojilerle birlikte son zamanlarda tercih edilen akıllı implant nedir? Akıllı Hidrofilk İmplantın diğer implantlardan farkı ne? Detaylar haberimizde…

13.03.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-12:17) Akıllı Hidrofilik İmplantlar İle Tedavi Süresi Kısalıyor

Diş Hekimi Pertev Kökdemir, İmplant teknolojisindeki son gelişmeleri ve “Akıllı Hidrofilik İmplantların’’ diğer implantlar arasındaki farkı anlattı. Akıllı implant nedir? İşte detaylar…

AKILLI İMPLANT NEDİR?

Akıllı Hidrofilik İmplantlar, özel bir solüsyon içerisinde saklanır. İmplant yapılacağı esnada bu solüsyondan çıkartılır ve kaybedilen organın yerine yerleştirilir. Bu implantlar, bu solüsyon sayesinde kandaki iyileşme hücrelerini etrafına toplar. Bu da implantın etrafında daha sağlam, implantı tamamen sıkı tutan bir kemik oluşmasını sağlar.

Diş tedavilerinde implant uygulaması giderek yaygınlaşırken bu alanda kullanıma giren “suyu seven” hidrofilik yüzeyli implant tedavilerinin başarı grafiği de artmaya başlamıştır. Akıllı Hidrofilik İmplant uygulamalarında iyileşme süreci vücuda yerleştirildiğinde hemen başlar ve üç hafta içerisinde kendi dişinizden bile daha güçlü ve sağlam dişlere sahip olursunuz.

HIZLI TEDAVİ AVANTAJI

Hidrofilik İmplantların kullanılmaya başlamasıyla implant başarısı da artmaya başlamış ve implant uygulaması sonrası bekleme süresi üç haftaya kadar inmektedir. Bu da yeni dişlerinize daha hızlı kavuşma avantajı sağlar. Klasik tedavide bekleme süresi 3 ila 6 ay arasında değişmektedir.

Dt. Kökdemir, Hidrofilik İmplantlar ile aynı seansta diş kaplamaları yapılabilir ve bu yöntemle tek seansta sağlam, güçlü ve yeni dişlerle sağlıkla gülümseyebilirsiniz dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal