20 Dakikada Bembeyaz Dişlere Sahip Olmak Mümkün

Fazla çay ve kahve tüketimi gibi sebeplerden dolayı dişlerin sarı olması son derece rahatsız eden bir durum. Bu rahatsız edici durumdan 20 dakikada kurtulmanız mümkün. İşte o yöntemler...

31.03.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-15:29) 20 Dakikada Bembeyaz Dişlere Sahip Olmak Mümkün

Doğal yöntemlerle diş beyazlatmanın yolları merak konusu oldu. Birçok uzmanın tavsiyeleri üzerine insanlar kimyasal maddeler yerine doğal yöntemleri tercih etmeye başladı. Dişleri beyazlatmak için üretilen bazı maddelerin bir zaman sonra dişlere zarar verdiği ortaya çıktı.

DOĞAL DİŞ BEYAZLATMA YOLLARI

Portakal kabuğunun iç kısmı ile 45 saniye boyunca dişlerinizi ovuşturun. Kabuğun beyaz kısmı, dişlerin daha beyaz olmasını kolaylaştıran bir madde içerir. Bu işlemden yarım saat sonra dişlerinizi fırçalayın.

Çilek ve karbonat ile kendi diş macununuzu hazırlayabilirsiniz. Çilek, doğal bir beyazlatıcıdır. Çilekleri ezip karbonat ile karıştırın. Bu karışımı dişlerinize sürün ve 20 dakika bekletin. Daha sonra yıkayın. Bu işlemden sonra da yarım saat bekleyin ve dişlerinizi normal şekilde fırçalayın. Bu karışımı çok sık kullanmamaya dikkat edin. Haftada bir ve iki haftada bir kullanabilirsiniz.

Günde bir elma ve bir dilim papaya tüketin. Elma ve papatyanın içindeki maddeler, dişleri beyazlatırken, diş etlerinin güçlenmesine de yardımcı olacaktır.

Bir bardak kaynar suya, iki yemek kaşığı adaçayı ekleyin. Ilıdıktan sonra, her öğün sonrasında ağzınızı bu karışımla gargara yapın. Yemekten sonra adaçayı yaprağı çiğnemek de işe yarayacaktır. İki dakika boyunca muz kabuğunun içiyle dişlerinizi ovalayın. Bu işlemi istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz.

Muzun içindeki salisilik asit, diş minesini beyazlatmaya yardımcı olan bir maddedir.

Karbonat tozunu diş fırçanıza dökün ve dişlerinizi tek tek ovalayın. Unumsu yapısı nedeniyle uygulaması tuhaf olsa da, diş beyazlatmaya yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal