Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Saat 18'de Rutin Seyrin Dışında Önemli Bir Konuşma Yapacağım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün akşam saatlerinde salgın ile ilgili önemli bir açıklamada bulunacağını bildirdi.

09.09.2021-12:07 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-14:44) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:  Saat 18'de Rutin Seyrin Dışında Önemli Bir Konuşma Yapacağım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün saat 16.OO'da salgın ile alakalı seyrin dışında önemli bir açıklama yapacağını duyurdu.

SALGINLA MÜCADELEDE SİMGE GÜN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kendi resmi Twitter hesabından bir açıklamada bulundu. Bakan Fahrettin Koca açıklamasında ‘Salgınla mücadele sürecimiz açısından simge bir gün! 18:00’DA, rutin seyrin dışında bir konuşmayla huzurlarınızda olacağım. Gündeminizdeki konular, başlıklarımız arasında. 18:00’da buluşmak üzere’ diyerek salgınla mücadelede simge bir gün vurgusu yaptı. 

Sağlık bakanının salgın ile ilgili bu açıklaması kamuoyunda merak uyandırdı. Koronavirüs salgınının  hayatımıza girmesiyle birlikte pek çok alışkanlığımızda değişiklik yapmak zorunda kaldık. Salgının daha fazla yayılmasını önlemek için devletlerde çeşitli önlemler almak zorunda kaldı. Bilim dünyasının Virüse karşı aşı geliştirmesiyle birlikte ise salgın ile mücadelede çok önemli bir yol katedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal