Sağlık Bakanı Açıkladı: 23 Milyon Kişi Kovid-19 Aşısı Yaptırmadı

Koronavirüsle mücadelenin en önemli ayağı olan Kovid-19 aşısı yaptırmayanları açıklayan Sağlık Bakanı Koca, 23 milyon kişinin henüz hiç aşı yaptırmadığını belirtti.

25.07.2021-14:23 - (Son Güncelleme: 25.07.2021-14:23)

Yaklaşık iki yıldır tüm dünya koronavirüs salgınıyla mücadele veriyor. Birçok kişinin hayatını kaybettiği salgında en önemli adım şüphesiz ki Kovid-19 aşıları. Salgının önüne geçmek için Kovid-19 aşısının oldukça önemli olduğunu belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Aşıdan istediğimiz sonucu almak için süreci hızla tamamlamalıyız’ açıklamasında bulundu. 

23 MİLYON KİŞİ HENÜZ KOVİD-19 AŞISI YAPTIRMADI

Bakan Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede, toplumsal bağışıklığın sağlanması için aşıların önemine dikkat çekerek, ‘İkinci dozu olmayanların sayısı 17 milyon. Çift doz aşı olup, 3. doz aşıya gelmeyenlerin sayısı 9 milyona yakın. Aşıdan istediğimiz sonucu almak için süreci hızla tamamlamalıyız. Şu anki sorun, tedbirlerin esnetilmesidir. Kontrolü ele alalım’ dedi. 

Bakan Koca, bir diğer paylaşımında ise ‘Geri dönüp son 10 günü daha dikkatli yaşayamayız. Yarın bize bağlı’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal