Sağanak Geliyor! 28 Şubat 2021 Hava Durumu

Hava durumu 28 Şubat Pazar günü vatandaşlar 'hava nasıl olacak ?' sorusunun yanıtı merak edip araştırıyor . Peki, hava nasıl olacak? İstanbul'da etkili olan sıcak hava yerini yeni haftada yağışlı bir havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de bir takım şehirler için vatandaşları uyardı.

28.02.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 28.02.2021-09:54) Sağanak Geliyor! 28 Şubat 2021 Hava Durumu

Hava bugün nasıl olacak? Bugün yağmur yağacak mı? Günün ilk ışıkları ile beraber başta çalışan vatandaşlar olmak üzere bugün dışarıda işi olan kişiler bu soruların yanıtını araştırıyor. Peki 28 Şubat 2021 hava nasıl olacak?

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, ülkenin kuzeybatı bölgelerinin parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, gece sularında Edirne, Zonguldak, Bartın, Sakarya etrafı ve İstanbul, Düzce, Kocaeli  ve Kastamonu'nun kuzey bölgelerinin yağmurlu, öteki bölgelerin az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Bu sabah ile gece sularında iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don hadisesi ile beraber zaman zaman pus ve sis hadisesi tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğu bölgesinde yüksek kar örtüsü olan bölgelerde çığ oluşma riski olmaktadır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son tahminlerine göre, hava sıcaklığının kuzey ile iç bölgelerde bir miktar artacağı, öteki bölgelerde kritik bir farklılık olmayacağı, yurt genelinde mevsim normal sıcaklıkları civarında zaman zaman üzerinde seyredeceği bekleniyor. Rüzgarın da genelde kuzeyli taraflardan hafif, yer yer orta şiddette esmesi bekleniyor.

BAZI İLLERİMİZDE HAVA DURUMU 

İSTANBUL

Hava durumu parçalı ve az bulutlu, zaman zaman çok bulutlu, gece sularında kuzey etrafı yağmurlu 13

ANKARA

Hava durumu az bulutlu ve açık 14

İZMİR

Hava durumu az bulutlu ve açık 19

ADANA

Hava durumu az bulutlu ve açık 21

TRABZON

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 12

DİYARBAKIR

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 16

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal