16.09.2022-12:09 (Son Güncelleme:25.03.2023-09:36)


1

Safiye Soyman kimdir?

Safiye Soyman kimdir?

Safiye Soyman, Türk şarkıcıdır.



2

3 Mart 1961 yılında doğdu.



3

Safiye Soyman estetik olduğu anları canlı paylaştı

Safiye Soyman estetik olduğu anları canlı paylaştı

Yakın arkadaşı Seda Sayan ile operasyona giden Safiye Soyman o anları takipçileri ile paylaştı. Daha önce göz kapağı ameliyatı olan Safiye Soyman, şimdi de Seda Sayan'ın isteği doğrultusunda boynuna "Lolita Lift" adı verilen bir işlem yaptırdı. O anları Instagram hesabından yayınlayan Soyman, "Birkaç gün önce boyun gerdirme ameliyatı oldum. Gerçekten çok güzel oldu. Acısız, sızısız lokal anestezi ile muhteşem oldu çok gıdıklıydım ben. İki buçuk saat sürdü bu arada Seda Sayan kankam baskın yaptı merak etti o da çok beğendi" ifadelerini kullandı.



4

Yalı Çapkını Safiye Soyman'ın hikayesi mi?

Yalı Çapkını Safiye Soyman'ın hikayesi mi?

Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Safiye Soyman, 13 yaşında evlendirildiğini anlattı. Soyman konuşmasında "13 yaşında evlendirildim bir dizi var hani... Ablamı istemeye gelip beni görünce bana yöneldiler ablamın nişanlı olduğunu duyunca o zaman kardeşini isteyelim dediler. Yaşımı büyüttüler öyle evlendim" dedi.



5

Safiye Soyman, 1961 senesinde Bolu’nun Akpınar Mahallesi’ndeki bir gecekonduda hayata merhaba dedi. 13 yaşında görücü usulüyle 24 yaşındaki Ziya Akaröz ile evlenmek zorunda kalan Safiye Soyman, Akaröz ile 15 yıl evli kalmıştır. Soyman’ın evliliğinin ilk yılları her ne kadar güzel geçse de eşinin kumar bağlılığı evliliklerine gölge düşürmüştür. Evliliğinin bitmeye doğru gittiğini fark eden Safiye Soyman, eşinin haberi olmadan ortaokul sınavlarına hazırlanmış ve daktilo kursuna yazılmıştır. Ortaokulu başarıyla bitiren Safiye Soyman bu kez lise sınavlarını vererek liseden de mezun olmuştur. Eğitim hayatını tamamlayan Safiye Soyman İmar İskan Bakanlığı Genel Müdürü’nün sekreteri olarak iş hayatına atılmıştır. Diğer yandan Özer Altın’dan müzik dersleri almaya başlayan Soyman girdiği radyo sınavlarını kazanmıştır. 6 yıl boyunca Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu’nda da görev alan Safiye Soyman’a o dönemin gazinocular kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan’dan teklif gitmiştir. Safiye Soyman, Fahrettin Aslan’ın teklifini kabul ederek memurluğu bırakıp müzik hayatına devam etmiştir. İlk olarak 35 yaşındayken 1996 yılında Maksim’de sahneye çıkan başarılı sanatçı hızlı bir yükselişe geçmiştir.



6

Oğlu

Oğlu

Safiye Soyman’ın Ziya Akaröz’den Ümran Erler adında bir kızı ve Harun adında bir oğlu bulunmaktadır. Ümran Erler 47, Harun ise 45 yaşındadır. Soyman, 1999 yılında tanıştığı iş insanı Faik Öztürk ile halen beraber yaşamaktadır.



7

Oğlunun hasta olmadan önceki hali

Oğlunun hasta olmadan önceki hali

Safiye Soyman, "45 yaşında ama bebek gibi" dediği oğlu Harun'un hastalanmadan önceki halini sosyal medya hesabından paylaştı. Oğluyla verdiği pozu "Hastalanmadan önce oğlum Harun'la konsere gitmiştik, Amerika Dallas Teksas'ta hatıra fotoğrafı çektirmiştik" notuya paylaştı. Ünlü sanatçının bu paylaşımı yoğun ilgi gördü.



8

Safiye Soyman, Faik Öztürk ile birlikte.



9

Safiye Soyman'ın Seda Sayan'ın nikahta giydiği kıyafet sosyal medyada gündem oldu. Işıktan dolayı böyle gözüktüğünü aktaran Soyman yapılan yorumlara çıldırdı.



10

Kıyafeti olay oldu

Kıyafeti olay oldu

Seda Sayan ile yakın arkadaş olan Safiye Soyman, dün genç sevgilisi ile evlenen arkadaşının nikah şahidi oldu. Törende giydiği kıyafet ise sosyal medyanın diline düştü. Soyman bu durum üzerine deliye döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr