25.04.2019-10:00 (Son Güncelleme:29.03.2024-18:58)


1

Saç çıkaran maske malzemeler: -1 yumurta sarısı -2 yemek kaşığı hint yağı -1 yemek kaşığı bal Tüm malzemeleri bir kab içerisinde güzelce karıştırın ve ardından da bu karışımı saç diplerinizden başlayarak tüm saçınıza uygulayın.



2

2-4 saat arası bir bekleme süresinden sonra rutin olarak banyo yapma işleminize dönebilirsiniz. Uzmanlara bu karışımı 2 ay boyunca; hafta 1 kez uygulamanın sonucunda, olumlu sonuçlar alınacağını söylüyor.



3

Hint Yağı Hint yağı uzmanlar tarafından saçta en etkili çözümlerden birisi olarak kabul edilmiştir.. Kullanıldığı takdirde saç uzatmaları ayda 5 kata kadar arttırdığı görülmüştür. Hem saçlarda oluşan kepek ve aynı zamanda sıkıntıları oldukça kısa sürede halledecektir.



4

Bal Bal, sadece saçlarınızın hızlı uzaması için değil saçlarda ki nem miktarı içinde gereklidir. Balı tek başına kullandığınız zamanda bile, saçlar üzerinde ki parlaklığı görebilir ve saçlarınızı beslediğini farkedebilirsiniz.



5

Yumurta sarısı Yumurta hem saçların çok daha çabuk uzamasını sağlayacaktır hem de sağlıklı bir şekilde uzaması için yardımcı olacaktır. Besleyici bileşenler, aminoasitler ve protein bakımından oldukça faydalı olduğu için herkes tarafından kullanılmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR